Kinderdagverblijf SARA

Met alle trots presenteert Kinderdagverblijf Sara een fascinerend stijl van kinderopvang. De kinderen hebben bij ons rust / ruimte en leren ontwikkelen spelenderwijs. Zij ontdekken de wereld op eigen tempo en ze mogen bij ons zichzelf zijn.

Nieuw in Den Haag 7-24 flexibele opvang. Heeft u behoefte aan opvang voor uw kind op wisselende tijden? Dat kan overdag zijn, maar misschien ook ’s avonds, ’s nachts of in het weekend. U kunt ons vrijblijvend benaderen voor meer info. Kinderdagverblijf Sara biedt opvang aan kinderen 0 tot 4 jaar.

 

in Den Haag 7-24 flexibele opvang. Heeft u behoefte aan opvang voor uw kind op wisselende tijden? Dat kan overdag zijn, maar misschien ook ’s avonds, ’s nachts of in het weekend. U kunt ons vrijblijvend benaderen voor meer info. Kinderdagverblijf Sara biedt opvang aan kinderen 0 tot 4 jaar.

Wist U dat

Wij als team kinderdagverblijf Sara zijn bezig met vernieuwingen en werken ontzettend hard aan een betere kwaliteitshouding. Wij werken bijvoorbeeld met de Piramide-projecten; programma die bedoeld is voor kinderdagverblijf groepen met baby’s, dreumesen en peuters. Deze programma wordt volledig door onze mentor- pedagoog begeleid en uitgevoerd. Ons streven hierbij is het stimuleren van een betere ontwikkelingsproces op het cognitief, motorisch en sociaal gebied op een deskundig niveau.

Wist u dat?

Dat wij dagelijks warme (stoom-)maaltijd verzorgen aan de kinderen! De groente en fruit wordt dagvers geleverd. Zo werken wij aan een gezonde beleid… Hierbij houden we zich wel aan de richtlijnen van voedingscentrum.

Wist u dat?

Wij maken gebruik van camerabewaking! Met een camera systeem is er 24 uur vier ogen op een groep!